De partijen achter de site

Haalmeeruitdeweg.nl is een service van Provincie Noord-Brabant, het Samenwerkingsverband Regio Eindhoven (SRE), Rijkswaterstaat Noord-Brabant en alle gemeenten in Noord-Brabant. Deze wegbeheerders werken intensief samen om de bereikbaarheid van de regio op peil te houden.

Aanpassingen, onderhoud aan een weg: ze zijn nodig, maar kunnen soms knap lastig zijn. We spannen ons daarom in om verkeershinder rond wegwerkzaamheden tot een minimum te beperken. Om u als weggebruiker goed voor te lichten, is deze website opgezet. We gunnen u een kijkje in de planning van de wegbeheerders, zodat u uw reis anders kunt plannen. Of in ieder geval op de hoogte bent van een langere reistijd of omleiding.

Minder verkeershinder

De website biedt een actuele kaart van Noord-Brabant met daarop alle wegwerkzaamheden en evenementen die verkeershinder kunnen opleveren. Die werken zijn zorgvuldig afgestemd en gepland door alle wegbeheerders. Zo wordt voorkomen dat u van de ene wegopbreking in de andere rijdt. Uitzondering is de gemeente Tilburg. Hiervoor raadpleegt u een aparte site. Voor de werkzaamheden op de snelwegen verwijzen wij u naar VanAnaarBeter.nl.

Een betere bereikbaarheid en minder hinder. Daar werken we samen aan.